zaterdag 2 augustus 2008

Vrijdag 1 augustus - zaterdag 2 aug.In Delhi is ons laatste hotel niet zo goed gelegen.Ver van alles en het is er snikheet. Na wat rondkuieren besluiten we langzaam te gaan douchen en ons op te maken voor het vertrek naar de luchthaven.

Om 19u worden we opgehaald,we houden nog een tussenstop in een mooi restaurant waar we ons laatste Indisch maal krijgen.Lekker, zolang we niet aan een echte Belgische friet denken.

Om 1u20 ( ochtendtijd ) vertrekt ons vliegtuig. Na 9u vliegen landen we in Zurich voor een tussenstop van 3 u. Ook hier krijgen we precies een kultuurschok . Wat een luxe luchthaven met al die luxe winkels ! En dit terwijl we nog de beelden aan het verwerken zijn van het arme India !

Zaventem, Onze harten beginnen sneller te kloppen. De bagage kan niet vlug genoeg uit het vliegtuig geladen worden.Want achter de laatste schuifdeur van de airport staan onze naaste ons op te wachten. Meteen hoor ik de kleinkinderen uit volle borst roepen :Oma ,Oma, mijn tranen laat ik de vrije loop. Wat een ontvangst ! Onze echtgenoten , kinderen en kleinkinderen, ons geluk kan niet meer stuk.

1 opmerking:

Carineopreis zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.