zondag 20 juli 2008

zondag 20 juli Jaisalmer woestijn

Vroeg in de morgen douchen met kannen en kruiken .Om 8u30 worden we opgewacht door onze eigen gids en een lokale gids. Laatstvernoemde is er helaas op uit om ons van alles en nog wat te doen kopen, zodat hij de gebruikelijke procenten kan opstrijken. Kort en bondig maken we hem duidelijk dat we geen shoppingtrip willen . Meteen worden we vriendelijk door de oude stad gegidst. De vrije namiddag wordt ingevuld met internetten en op zoek gaan naar kruiden voor een bijzonder iemand. s'Avonds worden we naar de woestijn gebracht om er de zon te zien ondergaan. Midden de woestijn worden we door ons gids getrakteerd op een fles bier ( hij had gezien dat we de vorige avond een besteld hadden )
Hij opende de fles zoals een ober in het Hof Van Cleve een fles champagne opent, opent daarbij een zak chips die hij serveert alsof hij zijn beste oesters weggaf.
De avond werd afgesloten met een fijne Indische lunch .

2 opmerkingen:

claudine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
claudine zei

Hier speciaal iemand, lekkere kruiden meebrengen betekent een (lekker?) etentje, liefst met veel vis maar toch moet er ook een beetje vlees zijn nietwaar! Vele groetjes, wij vertrekken ook deze nacht. Tot ziens, uw nederig specialleke.......