donderdag 24 juli 2008

donderdag 24 juli Udaipur

Langzaam ontwaken we op dag 8. De uitstap is pas om 9u30 gepland. Niet ver van het hotel bezoeken we het City Paleis te Udaipur. Tijdens de terugwandeling bezoeken we de vele kleine shops. We genieten en praten met enkele andere buitenlanders. Graag zouden we enkele postkaarten kopen, maar het toerisme staat hier nog in zijn kinderschoenen. Bij navraag sturen ze ons naar een winkeltje die niet groter is dan 2 op 2 m ,We kopen zijn hele voorraad op. De verkoper buigt en dankt ons uitbundig ...
ps: een hele voorraad hier is gelijk aan 36 kaarten waarvoor we 3,4euro betaalden.

3 opmerkingen:

DIRK zei

DAG CARINE EN LUT WAT WE LEZEN ZAL WEL ZEER DE MOEITE ZIJN WE U IN HET OOG MET DE EMAILS EN WENSEN JULLIE NOG VEEL PLEZIER.GENIET MET VOLLE TEUGELS.IK KAN NIE ZO GOED MET BLOGGEN OMGAAN MAAR PROBEER HET TOCH.
WIJ ZIJN AL VIER DAGEN OP STAP MET NAME LUXENBURG. LUZERN ZEER MOOI MUSEEUM EN VENETIE BEZOCHT WAARVAN DO ZEER TEVREDEN IS NU STAAN WE AAN ZEE 20 KM VAN ANCONA WAAR ONZE BOOT WACHT MORGEN OM 16 UUR VERTREK DE BOOT NAAR GRIEKENLAND.
NB ZEER MOOI WEER GEHAD.
NIE LATEN IETS TE EMAILEN
GROETEN DIRK EN DO.

nancy zei

hallo carine en lut, ik heb je website dorgekregen van t. martine.amai het moet de moeite zijn daar.het is waarschijnelijk een ganse belevenis.bij ons zal het niet zo speciaal zijn.wij gaan do naar frankrijk ( flassant ).wij wensen jullie nog het allerbeste.misschien tot wederhoren.nancy ( zijdeschilderen)

Fabienne zei

Hallo,

Zo te lezen gaat het héeeeeeeeeeeeel goed met jullie.
Ik lees alle dagen jullie verslag, maar vond nog geen tijd om te reageren. Dus bij deze hebben jullie de groetjes van ons allemaal. Hier is het ook heel mooi weer, veel zon, maar veel tijd heb ik niet om daarvan te genieten. Ik zou graag de hele dag zonnebaden maar ja .... je weet wel,hé Carine.
Geniet nog van de vakantie en tot later.
Groetjes,
Fabienne en Co